• GRATIS CADEAUSERVICE
  • GRATIS BE VERZENDING > €80,- ANDERS €5,95
  • VANDAAG BESTELD, BINNEN 1-3 WERDAGEN VERZONDEN!

WORLD OF STUDIO BLOS BELGIE


Studio Blos Belgie

Studio Blos Nederland is de voorloper van Studio Blos België. Studio Blos, eigen merk, is gebouwd vanuit een behoefte om gepersonaliseerde producten met naam van jouw baby of kindje te maken. Persoonlijk en ieder met een eigen verhaal.

 

Het resultaat zijn collecties bestaande uit gepersonaliseerde hydrofiele doeken,  speendoekjes, badcapes met berenoortjes, knuffels in de vorm van een ster of maan, ledikantlakentjes en wieg lakentjes in verschillende kleuren, formaten tot aan kraamcadeaus - en nog veel meer. 

 

Toen onze webshop in Nederland startte was het meteen een groot succes. De vraag was direct veel groter dan verwacht, ook vanuit België. Daarom hebben we in 2022 kort na de opening in Nederland besloten ons idee te exporteren naar België.


Alle items van Studio Blos Nederland worden met liefde door ons gemaakt in Nederland. Ook het borduren van de producten doen wij zelf  in onze eigen studio. Op deze manier kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Als u een gepersonaliseerd item bestelt bij Studio Blos voor uw kindje of als geschenk, zijn wij ervan overtuigd dat u 100% tevreden zal zijn.

 

Wij besteden aan elk product evenveel aandacht, liefde en zorg!